Aankoop e-kadobon

Hoe een e-kadobon aankopen?

Bij Grow up Fashion heb je de mogelijkheid om een e-kadobon(s) aan te kopen van verschillende bedragen. U koopt het aantal e-kadobonnen zoals u het zelf wil, u kan ervoor kiezen om 1 e-kadobon te kopen of verschillende van kleinere bedragen. U voegt de e-kadobon(nen) toe aan u winkelmandje en u kan gewoon afrekenen, eveneens in combinatie met andere aankopen.

Bij aankoop van uitsluitend e-kadobon(nen) betaald u uiteraard geen verzendkosten. Kies voor de optie ophalen bij het betaalproces.

Na betaling wordt de e-kadobon u per e-mail toegestuurd, vanaf dan kan deze vrij en onbeperkt in tijd besteed worden op de site van Grow up Fashion.

 

Wenst u de e-kadobon aan iemand te schenken?

U kan de e-kadobon zelf printen of doormailen OF u maakt het e-mailadres van de geadresseerde aan ons kenbaar en wij bezorgen de e-kadobon onder vermelding van uw naam eventueel met een korte boodschap. Een boodschap kan u bijschrijven in het veld 'Opmerkingen' tijdens het bestelproces of u neemt contact met ons op.

 

Hoe de e-kadobon verzilveren?

Elke e-kadobon heeft een eigen, unieke code. Deze kan tijdens het betaalproces bij code ingevoerd worden en wordt automatisch in mindering gebracht van het totaalbedrag.

Let wel, er kan maar één e-kadobon per aankoop ingewisseld worden. De code kan maar één keer gebruikt worden en zal na het verzilveren niet meer geldig zijn.

Bij Live bezoek is er wel de mogelijkheid om meerdere e-kadobonnen in te wisselen, belangrijk is dat u de e-kadobon(nen) uitprint en meebrengt bij uw bezoek.

 

Vragen of opmerkingen over de e-kadobon

Is er iets niet duidelijk, heeft u een probleem tijdens het verzilveren, .... aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen u graag verder bij uw vragen en/of tijdens het verzilveren van de e-kadobon.

 

" De e-kadobon kan u hier aankopen. "