Live shoppen

 Grow up Fashion is in de eerste plaats een online winkel, maar omdat er altijd een groep mensen is die liever de kleding even voelen, bekijken, passen... bieden wij de mogelijkheid om bij ons te komen live shoppen. 

We hebben hiervoor onze garage ingericht tot winkelruimte zodat u in alle rust kan shoppen alsof u in een echte winkel bent. Goede verlichting, alles netjes op kapstok per maat ingedeeld en geprijsd heeft u een volledig overzicht  van ons aanbod, wat het shoppen alleen maar aangenaam maakt. 

U heeft geen last van een opdringerige verkoopster, u kiest en past in alle rust op uw eigen tempo. Geen aankoopverplichting!!

Home-shoppen kan elke dag - 7/7 tot  in de avonduren, maar ... enkel op afspraak, mailt u ons even wanneer u wenst langs te komen en wij bevestigen de afspraak. 

Breng gerust vrienden, kennissen, familie mee, iedereen is vanharte welkom!

Let wel, bij beschikken NIET over bancontact, u kan enkel cash betalen. Wij hebben niet terug van briefjes van €200 en €500, wij hebben namelijk uit veiligheidsredenen geen wisselgeld in huis. Dank voor uw begrip.

 

 Vertel het verder!

 

Enkele impressiebeelden van onze ingerichte garage tot winkelruimte